Doma uzené maso Maso vhodné k uzení: Vepřové- zadní Uzení masa Na uzení používáme tvrdé dřevo, které příliš
Všechny suroviny zpracujeme v robotu dohladka. Pomazánkou naplníme 4 malé skleničky s víčkem a před servírováním
Uzeného lososa nakrájíme na kousky. Přidáme nakrájeného uzeného lososa, vlijeme smetanu
Na každý toast položíme plátek uzeného lososa. Podáváme toasty s uzeným lososem, kouskem vejce, proužky
Lososa dáme na talíř, aby jeho plátky byly zvlněné. Rozpůlíme avokádo, vydlabeme a přidáme k lososovi.
Lososa nakrájíme ostrým nožem na úzké proužky a v mixéru Lososovou paštiku okořeníme pepřem, dáme ji do malé
zlaté, poté rozkrojíme napůl, dáme kolečka okurky, lososa
Bramboráčky podáváme s kousky lososa ozdobené koprem
tekutý, rozložte na jednu polovinu omelety kousky uzeného lososa a rukolu.
připravenou opečenou bruschettu a ozdobíme plátky uzeného lososa.
Poklademe plátky lososa, nastrouhanou mozzarellou a
Přidáme zakysanou smetanu a uzeného lososa.
Sýr rozložíme na fólii, poklademe plátky lososa a potřeme
Na každý toast položíme plátek lososa a dílek uvařeného