Maso nakrájíme na větší kousky. Společně s mrkví přesuneme do mísy a podlijeme vínem Přidáme koření a
Pak po uplynutí doby přendáme do hrnce. Tento recept je můj první v pomalém hrnci, tak prosím
Potom přidáme hovězí maso, které jsme přetáhli proužky Podle chuti šťávu osladíme, okyselíme, zlepšíme vínem
Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm cibulku. Poté přidáme maso a necháme zatáhnout. Vmícháme
V ohnivzdorné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme 1 lžíce
hrnce. Keramickou nádobu vložíme do pomalého hrnce a vaříme
Na dno pomalého hrnce dáme nakrájenou cibuli, na ni , okořeníme sladkou paprikou a kmínem a podlijeme hovězím
Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě téměř Na dno keramické nádoby pomalého hrnce dáme sádlo,
Potom přidáme na kousky hovězí maso, které jsme přetáhli Podle chuti šťávu osladíme, okyselíme, zlepšíme vínem
na velké kousky, obalíme je v koření a vložíme do pomalého hrnce.
V nádobě pomalého hrnce rozehřejeme olej a vsypeme V hrnci rozpustíme máslo.
Mezitím v ohnivzdorné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme Přidáme masové koule a vložíme nádobu do pomalého hrnce
Hovězí maso omyjeme a osušíme. Pomalý hrnec zapneme na stupeň jedna a závitky pomalu
Hovězí maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, Omáčka má úžasnou chuť po hovězím.
Připravíme si zapékací mísu. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostičky. Mrkev oloupeme a nakrájíme
Do hrnce nalijeme olej, na kterém zprudka opečeme hovězí Do hrnce přidáme 20 minut před koncem vaření.Podáváme
Ve větším hrnci nejdříve opečeme slaninu, přidáme maso Hovězí po burgundsku podáváme s knedlíky či bagetou