Odležené maso z roštěnce nakrájíme na velké tenké řízky jiném rozpáleném tuku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli
Roštěnou opláchneme, nakrájíme na plátky silné asi Orestujeme dozlatova, cibulku navrstvíme na plátky
Roštěnky osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce Na smaženou cibuli oloupeme cibule, nakrájíme na tenká
Na pánev přidáme máslo a cibuli opečeme. Maso podáváme s restovanou cibulkou, výpekem a rýží
Roštěnky vyjměte a dejte stranou. Přidejte zbylý tuk, do hrnce vsypte cibuli a opékejte
Před přípravou maso nechte aspoň hodinku v pokojové teplotě, to je důležité. Pak je nesmírně důležité
Maso vyndejte z lednice i z obalu, ze všech stran ho osolte a nechte na prkýnku dýchat ideálně hodinu
Maso omyjeme a vysušíme ubrouskem přebytečnou vodu. Poté maso osolíme a opepříme. Poté maso vložíme na
Maso omyjeme a vysušíme ubrouskem přebytečnou vodu. Poté maso osolíme a opepříme. Poté maso vložíme na
Hovězí roštěnou nakrájenou na silnější plátky zlehka Přidáme nahrubo pokrájenou cibuli a po zesklovatění
Cibuli nakrájíme na kostičky. zlatohnědé barvy, zaprášíme hladkou moukou, zalijeme hovězím
Po chvíli přidejte lžíci másla, nakájenou cibuli a K orestované žampionové směsi přidejte opečené hovězí
Odležené maso z roštěnce nakrájíme na velké tenké řízky jiném rozpáleném tuku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. čisté velké pánvi rozehřejeme zbylý olej, přidáme cibuli
Poté orestujeme z obou stran, cibuli nakrájíme na kolečka , meruňky necháme okapat a na oleji orestujeme cibuli
Hovězí roštěnky po cca 150 gramech důkladně naklepeme Olej rozpálíme a prudce na něm roštěnky z obou stran
Roštěnky naklepeme hladkou stranou paličky nebo přes Roštěnky přidáme do zapékací mísy nebo pekáčku k rajčatům