Ve vodní lázni si rozpustíme čokoládu, máslo, med a smetanu, poté necháme odpočinout půl hodiny. Formu
Rýži propláchneme, zalijeme vodou (na 1 díl rýže 1,5 dílu vody) a dáme vařit. Jakmile se voda vyvaří,
Na domácí bramborový salát použijeme 10-12 malých brambor vařených ve slupce. Vychladlé oloupeme a nakrájíme
Krabí tyčinky vybalíme z fólie a ještě než zcela rozmrznou, nastrouháme je na hrubém slzičkovém struhadle
Na plátek veky dáme lžíci bramborového salátu a vidličkou roztáhneme do krajů. Na salát umístíme kornoutky
Vejce vložíme do studené vody se lžící octa tak, aby byla ponořená, a přivedeme k varu. Snížíme teplotu
Očištěný celer, mrkev, sýr, případně i salám nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme jemně nasekanou
Na plátek veky dáme lžíci bramborového salátu a vidličkou roztáhneme ke krajům. Ze šunky a sýru utvoříme
Veku nakrájíme na plátky, potřeme máslem. Poklademe salámem, kouskem vejce uvařeným na tvrdo. Dozdbíme
Bagety nakrájíme na plátky. Každou potřeme máslem a přidáme nejdřív stočený kousek slaniny. Poté kousek
Na každý chlebíček dáme na jednu stranu kousek salátu Doprostřed chlebíčku dáme salátovou i sterilovanou
Poté chlebíčky ozdobíme šunkou, slaninou, vysočinou
Troubu si předehřejeme na 160 °C a formu na chlebíček Po upečení vyklopíme chlebíček z formy a necháme ho
Troubu předehřejeme na 160 °C a formu na chlebíček Po upečení necháme chlebíček zcela vychladnout a nakrájíme
Sýr a šunku nastrouháme nahrubo, přidáme na kostičky nakrájený salám, na kousky rajčata a na kolečka
Nejprve si nakrájíme žampiony, které orestujeme na másle. Poté přisypeme nasekané bylinky a necháme vychladnout
Žloutky a 80 g cukru ušleháme do pěny a zašleháme vodu. Do bílků dáme špetku soli a ušleháme tuhý sníh
Bílek pevně ušleháme, zašleháme cukr, žloutky, mouku a pak přikapeme rozpuštěné máslo. Nakonec lehce
vlijeme do vymazané a vysypané formy na biskupský chlebíček Chlebíček pečeme v troubě při 170 °C asi 45 minut.