Panenku nakrájíme na 3 medailonky a zprudka opečeme Panenka by měla být uvnitř růžová, aby zůstala šťavnatá
Vepřovou panenku, omyjeme, zbavíme blanek a nařízneme tak, aby do ní šli vložit lístky česneku.
Rozhodnete-li se panenku připravit na pánvi, nejdříve Následně panenku přendejte na pekáček, zakryjte ji
Příprava špeclí: Mouku dobře promícháme se solí, vejci a mlékem, až vznikne hladká hmota. Těsto necháme
Takto připravenou panenku necháme odležet. Panenku opečeme ze všech stran.
Vepřovou panenku nasolte, okořeňte najemno nasekanými Panenku v pánvi opečte ze všech stran dozlatova a poté
Vepřovou panenku očistíme. Do masa vetřeme rozmačkaný česnek smíchaný s trochou
Vepřovou panenku očistíme a omyjeme. Panenku nesmíme zapomenout potřít olejem a poté už
Maso omyjeme, osušíme papírovými utěrkami a nakrájíme na medailonky. Na pánvi rozpálíme olej, medailonky
V omyté a osušené vepřové panence vytvoříme tenkým V pekáčku rozpálíme olej, panenku na něm ze všech stran
V omyté a osušené vepřové panence vytvoříme tenkým V pekáčku rozpálíme olej, panenku na něm ze všech stran
Maso omyjeme, zbavíme blanek a ostrým nožem panenku Špenát smícháme s prolisovaným česnekem a naplníme
Panenku osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. cibulku, na ní podusíme nakrájený špenát, prolisovaný česnek
vepřovou panenku odblaníme, osušíme a rozdělíme na tři díly, oba konce oddělíme, střední část panenky
Panenky si osolíme, opepříme a zprudka orestujeme, Panenku obalíme v bylinkách, nakrájíme na špalíčky
Panenku natřeme olejem, obalíme v koření a opečeme do pánve, přidáme máslo, tmavou jíšku a přelijeme panenku
Maso si nakrojíme na plát, rozklepeme, osolíme, opepříme a naplníme nakrájenými jablky a bylinkami. Stočíme
Vepřovou panenku pokapeme worcesterem, osolíme, opepříme Poté připravenou, obalenou panenku vložíme na pečící
V pánvi na oleji lehce orestujeme nakrájený česnek,