Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Řízky omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a potřeme je hořčicí. Žampióny otřeme navlhčenou utěrkou, nakrájíme
Troubu předehřejeme na 200 C a v misce ušleháme tvaroh s vejcem, moukou, troškou soli, pepře a muškátového
Předehřejeme si troubu, utřeme tvaroh s vejci, zakysanou smetanu a vanilkovým aroma. Těsto rozválíme,
Mouku smícháme s olejem solí a s droždím a vypracujeme hladké těsto, které necháme na teplém místě nakynout
horkého mléka a za stálého míchání uvaříme hustý pudink Před podáním přelijeme pudink zředěným ovocným sirupem
V misce utřeme máslo a postupně přidáváme žloutky, kyselou smetanu, nastrouhané, v mléce namočené a dobře