Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Sušenky si umeleme a přidáme k nim zbývající přísady a zpracujeme hmotu. Na pocukrovaném vále vyválíme
Připravíme si kvásek ze 2 lžiček cukru, mléka a droždí. V míse smícháme mouku, špetku soli, cukr, žloutky
Lžíci mouky, lžíci cukru a rozdrobené droždí dáme do hrnečku společně s vlažným mlékem. Necháme vzejít
V míse smícháme najemno nakrájenou cibuli, olej, omáčku, sůl, pepř, vejce a podravku. Přidáme na plátky
Hovězí maso protkneme slaninou, osolíme a zprudka opečeme na části tuku. Poté vyjmeme, do kastrólu vložíme
Na lák si svaříme vodu, ocet a koření. Okurky si na chvilku namočíme do vody, aby se nám lépe očistili
Cibuli nakrájíme nadrobno a smažíme ji na oleji asi 2 minuty. Poté přidáme na plátky nakrájený česnek
Na másle osmahneme nadrobno nkarájenou cibuli. Přidáme hrst mouky a necháme zezlátnout. Poté přidáme
Droždí rozdrobíme do hrníčku přidáme lžící mouky a cukru a zalijeme trochou vlažného mléka. Necháme vzejít
Utřeme si máslo, nastrouháme mandle, přidáme mouku, citronovou kůru a skořici. Vyválíme si placku a vypichujeme
Suroviny si dáme na vál, necháme změknout máslo, které pak rozetřeme s cukrem, přidáme žloutky, mouku