Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Med a máslo rozehřejeme a důkladně promícháme s bezlepkovou Perníčky pečeme na plechu při teplotě asi 160 - 170
Med mírně nahřejeme, přidáme vejce, cukr a rozehřátý tuk. Rozšleháme, a tuto směs vlijeme do mouky proseté
Pokud bezlepkové perníčky nechceme zdobit polevou a Bezlepkové perníčky podáváme jako jemné voňavé cukroví
V míse smíchejte mouku s práškem do pečiva, oběma cukry a špetkou soli. Bílky oddělte od žloutků, které
Mleté maso smícháme s vodou a necháme asi 30 minut v chladu odpočinout, aby bylo šťavnatější. Malou cibuli
V míse smícháme vodu se směsí a solí a vymícháme těsto. Těsto vypracujeme na válu posypaném moukou. Z
Konečně něco pro nás bezlepkače.