Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Med a máslo rozehřejeme a důkladně promícháme s bezlepkovou Perníčky pečeme na plechu při teplotě asi 160 - 170
Med mírně nahřejeme, přidáme vejce, cukr a rozehřátý tuk. Rozšleháme, a tuto směs vlijeme do mouky proseté
Pokud bezlepkové perníčky nechceme zdobit polevou a Bezlepkové perníčky podáváme jako jemné voňavé cukroví
Mleté maso smícháme s vodou a necháme asi 30 minut v chladu odpočinout, aby bylo šťavnatější. Malou cibuli
V míse smíchejte mouku s práškem do pečiva, oběma cukry a špetkou soli. Bílky oddělte od žloutků, které
Mouku prosejte s kakaem do mísy, pak přidejte změklé máslo. Dále přidáme mléko, cukr, ořechy, skořici
Konečně něco pro nás bezlepkače.