Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
Med a máslo rozehřejeme a důkladně promícháme s bezlepkovou Perníčky pečeme na plechu při teplotě asi 160 - 170
Med mírně nahřejeme, přidáme vejce, cukr a rozehřátý tuk. Rozšleháme, a tuto směs vlijeme do mouky proseté
Pokud bezlepkové perníčky nechceme zdobit polevou a Bezlepkové perníčky podáváme jako jemné voňavé cukroví
Všechny ingredience smícháme a necháme odležet v lednici. Poté z těsta uždibujeme kousky a tvoříme rohlíčky
Do hrnce dáme cukr, marcipán, citronát, máslo, škrob a smetanu, důkladně vše promícháme a přivedeme k
Z bílků, citronové šťávy a cukru ušleháme velice tuhý sníh, do něhož nakonec rychle zahrneme mandle.
Na bezlepkové cupcakes nikdy nepoužíváme sodu ani kypřící
Konečně něco pro nás bezlepkače.