Prémiový obsah
★★★
541 čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Ze všech surovin vypracujeme těsto a necháme v chladu ztuhnout. Tvarujeme váleček, odkrajujeme stejně
Troubu předehřejte na 180°C (horní/dolní ohřev) nebo na 160°C (horký vzduch). Nejprve si připravíme formu
Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme mandlovou moukou. Poté vyšleháme žloutky s cukrem a v druhé
Oddělíme bílek od žloutků. Žloutky vyšleháme s cukrem a bílky vymícháme do pěny. V míse smícháme olej
Do skleniček na víno vrstvíme smetanový krém, piškoty Můžeme ozdobit drcenými piškoty nebo lístkem máty.
Oddělíme bílek od žloutků. Žloutky vyšleháme s cukrem a bílky vymícháme do pěny. V míse smícháme olej
plech vyložený pečícím papírem rovnoměrně naskládáme piškoty Ten poté nalijeme na piškoty a necháme ztuhnout.
Do plechu nebo formy naskládáme piškoty. s trochou mléka aby se dala natřít na připravené piškoty
Smícháme si žloutky s cukrem, přidáme vodu, olej a mouku s práškem do pečiva, nakonec vmícháme sníh z