Prémiový obsah
★★★
596 čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Ze všech surovin vypracujeme těsto a necháme v chladu ztuhnout. Tvarujeme váleček, odkrajujeme stejně
Oddělíme bílek od žloutků. Žloutky vyšleháme s cukrem a bílky vymícháme do pěny. V míse smícháme olej
Do skleniček na víno vrstvíme smetanový krém, piškoty Můžeme ozdobit drcenými piškoty nebo lístkem máty.
Smícháme si žloutky s cukrem, přidáme vodu, olej a mouku s práškem do pečiva, nakonec vmícháme sníh z
plech vyložený pečícím papírem rovnoměrně naskládáme piškoty Ten poté nalijeme na piškoty a necháme ztuhnout.
Do plechu nebo formy naskládáme piškoty. s trochou mléka aby se dala natřít na připravené piškoty
Oddělíme bílek od žloutků. Žloutky vyšleháme s cukrem a bílky vymícháme do pěny. V míse smícháme olej
Troubu předehřejte na 180°C (horní/dolní ohřev) nebo na 160°C (horký vzduch). Nejprve si připravíme formu
Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme mandlovou moukou. Poté vyšleháme žloutky s cukrem a v druhé