Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Místo brusinek můžeme použít například švestky nebo fíky.
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Brusinky rozvaříme ve vodě na hustou kaši, pak přidáme cukr, strouhanou citrónovou kůru a hřebíček. Pak
Z 500 ml mléka, pudinku a cukru uděláme pudink. Zbytek mléka si vyšleháme se žloutky a cukrem. Máslo
Utřeme si cukr se žloutky, přidáme olej, podmáslí, vanilkový extrakt, namleté vločky, pokrájené brusinky
Těsto poklademe brusinkovým kompotem. Brusinkový koláč nakonec potřeme bílkem a dáme do předehřáté
Máslo necháme změknout, nakrájíme na kousky, dáme do mísy, přidáme cukr a společně umícháme na krém.
Troubu předehřejeme na 190 °C. V jedné míse smícháme mouku, sůl, prášek do pečiva a sodu. V druhé míse
Všechny suroviny rozmixujeme v mixéru. Připravené smoothie ihned podáváme. Můžeme přidat pár kostek ledu
V míse na punč smícháme džus, šťávu z mandarinek a citronovou šťávu. Nakrájíme limetky, mandarinky
Brusinky namočíme na 5 minut do teplé vody, slijeme a dobře vysušíme. Utřeme máslo s cukrem a přidáme
Omyté brusinky osušíme, dáme do hrnce, zalijeme asi 500 ml vody a přivedeme k varu. Pak přisypeme želírovací
V misce si promícháme brusinky, mandle, čokoládu, vejce a skořicový cukr. Na těsto si smícháme mouku