235 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
vypracujeme mouku s kypřícím práškem do pečiva a přidáme cukry a vejce. Nakonec přidáme máslo a vypracujeme
Mouku prosejte na vál, přidejte rozdrobené máslo, cukr, kůru, sůl a žloutky a dobře propracujte. Rozválejte
Změklé máslo vyšleháme s cukrem do pěny. Vmícháme žloutek, vejce a vanilkový extrakt. Mouku prosejeme
Mouku prosejeme s cukrem na vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto, které necháme v
Je to tradiční německý chléb podávaný během vánočního MARZIPAN STOLLEN - JEMNÁ VÁNOČNÍ ŠTOLA Itálie Pandoro
, typického vánočního cukroví. neboli medvědí tlapy Jsou druhem vánočního cukroví
VÁNOČNÍ KŘEHKÉ LINECKÉ CUKROVÍ Vosí hnízda Vosí hnízdo V Česku jsou známé jako tradiční nepečené vánoční cukroví
Na válu smícháme mouku, cukr, žloutky, nastrouhanou kůru a šťávu z citronu. Z vypracovaného těsta tvarujeme
Ze surovin na těsto si připravíme hladké dobře promíchaní těsto, které rozválíme a vykrájíme čtverečky