Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
dáme do lednice ztuhnout, poté nakrájíme na malé kostky
Nakonec těsto nakrájíme na kostky a ozdobíme krémem
Na těsto zpracujeme tuk, vejce, ocet, mléko a sůl. Důkladně propracujeme a dáme odležet do lednice. Odpočaté
Troubu předehřejeme na 180 stupňů a malou mělkou formu vyložíme pečícím papírem. Změklé máslo vyšleháme
Po upečení necháme vychladnout a krájíme na kostky Konce omočíme v rozpuštěné čokoládové polevě.
Vyšleháme máslo s cukrem a medem. Poté přidáme mouku, vejce, kypřící prášek a dle potřeby mléko a rum
Stehna vykostíme, maso omyjeme a nakrájíme na kousky, poté osolíme a necháme chvíli odležet. Do misky
Těsto rozdělíme na 8 obdélníků a dáme na plech vyložený pečícím papírem, dáme do lednice. Mezitím orestujeme