974 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Horký karamel necháme čtvrt hodiny vychladnout, sem Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijeme
Promíchejte, nechejte prohřát a přidejte sůl.Horký karamel Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijte
připravíme náplň a to tak, že smícháme mascarpone a slaný karamel, který jsme si připravili.
Promíchejte, nechejte prohřát a přidejte sůl.Horký karamel Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijte
Slaný karamel: Do většího hrnce (aby měl větší plochu Do karamelu vlijeme po částech smetanu.
Horký karamel necháme čtvrt hodiny vychladnout, sem Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijeme
Po vychlazení nalijeme na těsto slaný karamel a necháme KARAMEL: Cukr nasypeme na pánev a zapneme na plno.
přidáme do směsi a také mouku s práškem do pečiva a karamel
silnějším dnem a při střední teplotě pomalu utavíme na karamel