1.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Horký karamel necháme čtvrt hodiny vychladnout, sem Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijeme
Promíchejte, nechejte prohřát a přidejte sůl.Horký karamel Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijte
připravíme náplň a to tak, že smícháme mascarpone a slaný karamel, který jsme si připravili.
Promíchejte, nechejte prohřát a přidejte sůl.Horký karamel Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijte
Předehřejte troubu na 177 °C. Vymažte a vysypte moukou dortovou formu o rozměrech 23×33 cm. Ve velké
Horký karamel necháme čtvrt hodiny vychladnout, sem Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijeme
Slaný karamel: Do většího hrnce (aby měl větší plochu Do karamelu vlijeme po částech smetanu.
přidáme do směsi a také mouku s práškem do pečiva a karamel
Po vychlazení nalijeme na těsto slaný karamel a necháme KARAMEL: Cukr nasypeme na pánev a zapneme na plno.