1.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Horký karamel necháme čtvrt hodiny vychladnout, sem Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijeme
Promíchejte, nechejte prohřát a přidejte sůl.Horký karamel Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijte
Promíchejte, nechejte prohřát a přidejte sůl.Horký karamel Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijte
připravíme náplň a to tak, že smícháme mascarpone a slaný karamel, který jsme si připravili.
Slaný karamel: Do většího hrnce (aby měl větší plochu Do karamelu vlijeme po částech smetanu.
přidáme do směsi a také mouku s práškem do pečiva a karamel
Po vychlazení nalijeme na těsto slaný karamel a necháme KARAMEL: Cukr nasypeme na pánev a zapneme na plno.
Horký karamel necháme čtvrt hodiny vychladnout, sem Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijeme
Předehřejte troubu na 177 °C. Vymažte a vysypte moukou dortovou formu o rozměrech 23×33 cm. Ve velké