1.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Horký karamel necháme čtvrt hodiny vychladnout, sem Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijeme
Promíchejte, nechejte prohřát a přidejte sůl.Horký karamel Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijte
připravíme náplň a to tak, že smícháme mascarpone a slaný karamel, který jsme si připravili.
Promíchejte, nechejte prohřát a přidejte sůl.Horký karamel Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijte
Slaný karamel: Do většího hrnce (aby měl větší plochu Do karamelu vlijeme po částech smetanu.
Horký karamel necháme čtvrt hodiny vychladnout, sem Až je karamel jen teplý a trochu ztuhnul, přelijeme
přidáme do směsi a také mouku s práškem do pečiva a karamel
Po vychlazení nalijeme na těsto slaný karamel a necháme KARAMEL: Cukr nasypeme na pánev a zapneme na plno.
Předehřejte troubu na 177 °C. Vymažte a vysypte moukou dortovou formu o rozměrech 23×33 cm. Ve velké