2.1K čtenářů
1 h 45 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Slazené mléko vaříme dvě hodiny neotevřené v hrnci s vodou. Mezitím si z půl litru mléka uvaříme karamelový
Sušenky dejte do igelitového sáčku a rozdrťte je. Vyndejte velké kousky a v případě potřeby je ještě
Ve sklenici na horké nápoje ohřejte mléko a postupně přidejte všechny ingredience. Můžete dozdobit špetkou
Zavřené plechovky se slazeným mlékem vložte do hrnce s vodou. Přiveďte ji k varu a vařte při mírné teplotě
Do vroucí vody dáme salko v plechovce a necháme vařit hodinu z každé strany. Mezitím si uděláme puding
Obě uzavřené plechovky SALKA vložíme do hrnce s vodou a za mírného varu vaříme jednu hodinu. Není třeba
Nejdrive si uvarime puding, ale bez cukru a poradne michame, aby se nevytvorily pripaleninky a hrudky
Dvě plechovky slazeného kondenzovaného mléka dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byly potopené a mírným