2K čtenářů
1 h 45 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Slazené mléko vaříme dvě hodiny neotevřené v hrnci s vodou. Mezitím si z půl litru mléka uvaříme karamelový
Sušenky dejte do igelitového sáčku a rozdrťte je. Vyndejte velké kousky a v případě potřeby je ještě
Ve sklenici na horké nápoje ohřejte mléko a postupně přidejte všechny ingredience. Můžete dozdobit špetkou
Zavřené plechovky se slazeným mlékem vložte do hrnce s vodou. Přiveďte ji k varu a vařte při mírné teplotě
Do vroucí vody dáme salko v plechovce a necháme vařit hodinu z každé strany. Mezitím si uděláme puding
Obě uzavřené plechovky SALKA vložíme do hrnce s vodou a za mírného varu vaříme jednu hodinu. Není třeba
Nejdrive si uvarime puding, ale bez cukru a poradne michame, aby se nevytvorily pripaleninky a hrudky
Dvě plechovky slazeného kondenzovaného mléka dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byly potopené a mírným