Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Mandle spaříme, oloupeme a nahrubo nasekáme. cukru, špetky soli, citronové kůry, rozinek a 50 g mandlí
na díly podle počtu pramenů, rozválíme a upleteme vánočku Nakonec potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme plátky mandlí
do kterého nakonec zapracujeme oloupané nasekané mandle potřeme rozšlehaným vejcem a na povrchu ji ozdobíme mandlemi
surovinám, stejně tak i namočené rozinky v rumu, sekané mandle Z vykynutého těsta upleteme vánočku.
Všechny suroviny krom rozinek a mandlí vložíme do pekárny Po zvukovém signálu přisypejte rozinky a mandle.
Nakonec zapracujeme sekané mandle a rozinky. mandlemi a necháme v teple kynout asi 20 minut.
Vánočku následně potřete vejcem a posypte mandlemi. Pokud vánočka rychle zhnědne, zakryjte ji alobalem.
vše dáme do mísy, vmícháme meruňkovou šťávu a mleté mandle Z válečků spleteme vánočku, kterou dáme na plech vyložený
Zapletenou vánočku potřeme bílkem, posypeme mandlemi Návod na pletení vánočky ze šesti pramenů: Označíme
Upleteme vánočku a potřeme si ji rozšlehaným vejcem a nahoru nasypeme trochu sekaných mandlí.
Upletenou vánočku ještě posypeme nasekanými či celými mandlemi a dáme péct dozlatova.