Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Mandle spaříme, oloupeme a nahrubo nasekáme. cukru, špetky soli, citronové kůry, rozinek a 50 g mandlí
surovinám, stejně tak i namočené rozinky v rumu, sekané mandle Z vykynutého těsta upleteme vánočku.
na díly podle počtu pramenů, rozválíme a upleteme vánočku Nakonec potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme plátky mandlí
do kterého nakonec zapracujeme oloupané nasekané mandle potřeme rozšlehaným vejcem a na povrchu ji ozdobíme mandlemi
Všechny suroviny krom rozinek a mandlí vložíme do pekárny Po zvukovém signálu přisypejte rozinky a mandle.
Nakonec zapracujeme sekané mandle a rozinky. mandlemi a necháme v teple kynout asi 20 minut.
Vánočku následně potřete vejcem a posypte mandlemi. Pokud vánočka rychle zhnědne, zakryjte ji alobalem.
Přidáme rozinky a sekané mandle. Zakryjeme druhou polovinou omočené vánočky.
Takto připravenou Vánočku přikryjeme utěrkou a dáme Nakonec vánočku potřeme rozšlehaným vajíčkem a dáme
olej, rozinky, citrónovou kůru, žloutky, rozinky a mandle Poté rozdělíme na tolik částí, z kolika chceme vánočku