1.5K čtenářů
1 h
nikolka
Tip: Ořechy na ozdobu mohou být mleté.
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Mícháme dokud se čokoláda nerozpustí. Podle chuti čokoládu osladím třtinovým cukrem.
Čokoládu rozlámeme na kousky a dáme spolu se smetanou Zahříváme, dokud se čokoláda nerozehřeje.
Kolečka na ischelské dortíčky pečeme ve vyhřáté troubě Takto připravenou čokoládou potíráme slepené dortíčky
Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu na vaření a hotové ischelské dortíčky jí polévejte.
Na čokoládu v rendlíku rozehřejte mléko se smetanou Nakonec do čokolády nalijte perníkový sirup a chvíli
Čokoládu nalámejte na kousky a vložte do mísy. Jakmile se začne směs vařit, nalijte do mísy na čokoládu
Mléko zahřejeme, rozpustíme v něm čokoládu, přidáme Důkladně promícháme, aby nám nezůstaly nikde žmolky čokolády
Do horkého mléka pak přidáme čokoládu nalámanou na Horkou čokoládu naléváme do šálků a hned podáváme.
Mícháme, dokud se čokoláda úplně nerozpustí. Horkou čokoládu dáme do šálků, posypeme mletou skořicí