627 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Poté děláme kuličky, do kterých zabalíme mandli a nakonec obalíme v kokosu nebo v kakau.
placičky, které poklademe ovocem dle chuti a zabalíme do kuličky Můžeme obalit ve strouhaném kokosu.
a dlaněmi navlhčenými v ledové vodě tvarujte malé kuličky Ty nakonec ještě obalte v kokosu.
Necháme chvíli odstát a mokrýma rukama tvoříme kuličky a obalujeme je v kokosu.
mlýnku, smícháme se skořicí a z této hmoty tvarujeme kuličky Kuličky obalujeme ve strouhaném kokosu.
přidáváme další suroviny, sirup, rozinky, mandle, kokos Poté ze směsi tvarujeme kuličky, do kterých můžeme
ve strouhaném kokosu. Hotové kuličky uložíme do krabičky a skladujeme na
Jáhly propláchneme ve studené vodě a vložte ho většího hrnce. Zalijeme šálkem mléka a přivedeme k varu
V míse smícháme jahelnou a celozrnnou mouku. Přidáme namletý mák, citronovou kůru, cukr, kakao a prášek
Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Na pánvi na lžíci olivového oleje ji zesklovatíme, přidáme jáhly