Prémiový obsah
★★★
747 čtenářů
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Ze všech surovin uděláme vláčné těsto a necháme v chladu odpočinout přes noc. Z těsta vykrajujeme hvězdičky
Nejprve vypracujeme těsto, které necháme v lednici trošku ztuhnout. Poté vykrajujeme kolečka, které přeneseme
Všechny suroviny promícháme v misce, vypracujeme hladké těsto a necháme ho odpočinout asi 1 hodinu v
Přiklopíme druhou částí a nakrájíme na tyčinky. Poté stočíme a tvoříme tyčinky, které dáme na plech
Plátky mandlí, piškoty, máslo, cukr, štávu a jemně nastrouhanou kůru z dobře omytého pomeranče smícháme
Rukama vytvarujeme tyčinky a dáme na 60 minut do lednice Tyčinky napichujeme na špejle a celé je namáčíme do
Těsto vyválíme a poklademe prosciuttem. Nakrájíme na proužky a na každý položíme chřest. Stočíme kolem
které vyválíme na tenkou placku a krájíme nožem na tyčinky Polevu dáme do cukrářského sáčku a nanášíme na tyčinky
vyválíme obdélník silný asi 3 mm, ten nakrájíme na tyčinky Každou tyčinkou potřeme ušlehaným vejcem, lehce ji