Prémiový obsah
★★★
721 čtenářů
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Ze všech surovin uděláme vláčné těsto a necháme v chladu odpočinout přes noc. Z těsta vykrajujeme hvězdičky
Nejprve vypracujeme těsto, které necháme v lednici trošku ztuhnout. Poté vykrajujeme kolečka, které přeneseme
Těsto vyválíme a poklademe prosciuttem. Nakrájíme na proužky a na každý položíme chřest. Stočíme kolem
Rukama vytvarujeme tyčinky a dáme na 60 minut do lednice Tyčinky napichujeme na špejle a celé je namáčíme do
Přiklopíme druhou částí a nakrájíme na tyčinky. Poté stočíme a tvoříme tyčinky, které dáme na plech
Všechny suroviny promícháme v misce, vypracujeme hladké těsto a necháme ho odpočinout asi 1 hodinu v
které vyválíme na tenkou placku a krájíme nožem na tyčinky Polevu dáme do cukrářského sáčku a nanášíme na tyčinky
Plátky mandlí, piškoty, máslo, cukr, štávu a jemně nastrouhanou kůru z dobře omytého pomeranče smícháme
Vypracujeme těsto, ze kterého na pomoučněném vále tvoříme tyčinky Tyčinky posypeme kmínem, mákem či solí a potřeme bílkem