1.2K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Příprava polevy: Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni
Vejce rozšleháme s podmáslí. Přidáme cukry, olej a promícháme. Vmícháme mouku a sodu. Pekáček vymažeme
Řezy pečeme asi 25 minut. Po vychladnutí potřeme džemem a polijeme polevou
začne voda vařit se čokoláda rozpustí a vznikne poleva vaření ještě chvilku vychladnout ať dezert nepoléváme polevou
Vychladlý plát potřeme krémem, polijeme čokoládovou polevou a necháme ztuhnout.
Nakonec vrchní část omočíme v čokoládové polevě a ozdobíme
Žloutky utřeme s cukrem a máslem do pěny. Přidáme ořechy, kakao, mléko a mouku smíchanou s práškem do
V misce rozšleháme cukr, vejce a skořici, přidáme vlažné mléko, rozehřátý tuk a část mouky. Zbývající
V misce rozšleháme cukr, vejce a skořici, přidáme vlažné mléko, rozehřátý tuk a část mouky. Zbývající