1.2K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Příprava polevy: Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni
Vejce rozšleháme s podmáslí. Přidáme cukry, olej a promícháme. Vmícháme mouku a sodu. Pekáček vymažeme
Řezy pečeme asi 25 minut. Po vychladnutí potřeme džemem a polijeme polevou
začne voda vařit se čokoláda rozpustí a vznikne poleva vaření ještě chvilku vychladnout ať dezert nepoléváme polevou
Vychladlý plát potřeme krémem, polijeme čokoládovou polevou a necháme ztuhnout.
Žloutky utřeme s cukrem a máslem do pěny. Přidáme ořechy, kakao, mléko a mouku smíchanou s práškem do
Nakonec vrchní část omočíme v čokoládové polevě a ozdobíme
V misce rozšleháme cukr, vejce a skořici, přidáme vlažné mléko, rozehřátý tuk a část mouky. Zbývající
V misce rozšleháme cukr, vejce a skořici, přidáme vlažné mléko, rozehřátý tuk a část mouky. Zbývající