1.2K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Příprava polevy: Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni
Vejce rozšleháme s podmáslí. Přidáme cukry, olej a promícháme. Vmícháme mouku a sodu. Pekáček vymažeme
Řezy pečeme asi 25 minut. Po vychladnutí potřeme džemem a polijeme polevou
začne voda vařit se čokoláda rozpustí a vznikne poleva vaření ještě chvilku vychladnout ať dezert nepoléváme polevou
Vychladlý plát potřeme krémem, polijeme čokoládovou polevou a necháme ztuhnout.
Nakonec vrchní část omočíme v čokoládové polevě a ozdobíme
Žloutky utřeme s cukrem a máslem do pěny. Přidáme ořechy, kakao, mléko a mouku smíchanou s práškem do
Připravíme si misku, ve které smícháme všechny suché suroviny. Poté přidáme zbylé („mokré“). Všechny