Prémiový obsah
★★★
6K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Po vychladnutí ušleháme s máslem a natřeme na řezy. Pokapeme čokoládovou polevou a posypeme sekanými ořechy
Postupně došlehejte s karamelovým salkem a mascarpone
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme strouhanku, ořechy a prášek do pečiva, nakonec přidáme sníh. Na plech
Maslo pokojové teploty v mixéru rozmícháme se salkem. Hotový hladký krém naplníme do sáčku a dáme do
Smetanu vyšleháme se ztužovačem do tuha a rozetřeme na karamelový Řezy zdobíme šlehačkou a karamelem, který nalámeme.
Těsto rozdělíme na poloviny, vyválíme na velikost plechu a upečeme. Mléko vyšleháme s máslem, plát potřeme
Nejdŕíve si připravíme korpus. Smícháme vejce s cukrem a poté mlékem. Mouku promícháme s práškem do pečiva