Prémiový obsah
★★★
5.9K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme strouhanku, ořechy a prášek do pečiva, nakonec přidáme sníh. Na plech
Smetanu vyšleháme se ztužovačem do tuha a rozetřeme na karamelový Řezy zdobíme šlehačkou a karamelem, který nalámeme.
Těsto rozdělíme na poloviny, vyválíme na velikost plechu a upečeme. Mléko vyšleháme s máslem, plát potřeme
Vytvoří se nám karamelový sirup. Poté postupně přidáme karamelový sirup.
Na hluboké pánvi rozpálíme olej nebo sádlo. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Přidáme na
Ze všech ingredincí si připravíme marinádu, kterou potřeme maso. Dáme do pekáčku a pečeme dozlatova asi
Z cukru připravíme karamel. V čistý, pevný, suchý a velký hrnec vsypat cukr. Na středně vysokou teplotu
Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Dáme na olej a opečeme. Přidáme cukr a brandy a necháme zkaramelizovat
V míse smícháme mascarpone, jogurt a karamelové Salko Před podáváním dozdobíme karamelkami a rozpuštěnou karamelovou