Prémiový obsah
★★★★
10.5K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
obalujeme v moučkovém cukru, vtlačíme do formičky na vosí hnízda a prstem vytvoříme důlek.
Ze všech surovin vypracujeme těsto. Z těsta odebíráme kousky, které vtlačíme do formičky, prstem uděláme
Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme do 2.dne odpočinout. Formičky vysypeme cukrem vtlačíme
Z vychlazeného těsta tvoříme pomocí formičky vosí hnízda Hotová hnízda můžeme pocukrovat zlehka moučkovým cukrem
Do formičky na vosí hnízda vtlačíme vždy kousek marcipánu Spodní část hnízd namočíme a čokoládu necháme ztuhnout
Formičku na hnízda vysypeme moučkovým cukrem, hmotu Hnízda podáváme pocukrované, můžeme ozdobit čokoládou
Spojíme mleté piškoty, máslo, mléko, cukr, kakao, ořechy a rum. Vypracujeme těsto a vtlačíme do do připravených
Začneme tím, že piškotky a ořechy jednoduše rozdrtíme na válu pomocí klasického válečku.