Prémiový obsah
★★★
626 čtenářů
Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladu alespoň do druhého dne odležet.
40 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Potom tvarujeme malé rohlíčky, pečeme je při 180 ° máčíme je v čokoládové polevě a sypeme strouhaným kokosem
udělat váleček, nakrájet stejně velké dílky a vytvořit rohlíčky Rohlíčky jsou světlé a po upečení velmi křehké.
uválíme váleček, nakrájíme na stejné kousky a tvarujeme rohlíčky Vychladlé rohlíčky pomažeme na vrchní straně čokoládovou
Kdybyste je nechali v teple rohlíčky by byly také dobré válečky (měly by se ke koncům zužovat) zahněte do rohlíčků
Uděláme těsto, tvoříme velmi malé válečky. Upečené namočíme do čokolády a obalujeme ve strouhaných oříšcích
Pak tvořit rohlíčky. Po upečení a vychladnutí namáčet konce rohlíčků v čokoládové
Po upečení rohlíčky do půlky namočíme v rozpuštěné čokoládě a posypeme kokosem.
Po upečení obalujeme klášterní vanilkové rohlíčky v Rohlíčky dáváme jednotlivě na plech vychladnout.
Klášterní rohlíčky pečeme ve vyhřáté troubě na 175 Čokoládové klášterní rohlíčky skladujeme v uzavřené