Prémiový obsah
★★★
883 čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Máslo utřeme s krupicovým a vanilkovým cukrem. přidáme žloutky a směs vyšleháme. Po zhoustnutí přidáme
Žloutky, cukr a tuk utřeme do pěny, střídavě a postupně přidáváme rum, mléko, prosátou mouku s kakaem
Heru, cukr, žloutky a kakao utřeme do pěny.Do ní přimícháme mouku, rum, mléko a tuhý sníh z bílků. Do
Heru, cukr, žloutky a kakao utřeme do pěny. Do ní přimícháme mouku, rum, mléko a tuhý sníh z bílků.
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření a necháme ji vychladnout. Rozehřejeme troubu na 220 °C,
párátkem připíchneme kousky oliv, čímž vytvoříme žabí oči Žabí oči poklademe na mrkev a před podáváním dáme do
Všechny ingredience dáme do mísy a vypracujeme těsto a dáme do fólie a dáme na 2 hodiny do lednice. Předhřejte
Smícháme všechny sypké směsi a postupně zamícháváme tekuté. Vypracujeme hladké těsto, nalijeme na plech