Prémiový obsah
★★★
876 čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Máslo utřeme s krupicovým a vanilkovým cukrem. přidáme žloutky a směs vyšleháme. Po zhoustnutí přidáme
Žloutky, cukr a tuk utřeme do pěny, střídavě a postupně přidáváme rum, mléko, prosátou mouku s kakaem
Heru, cukr, žloutky a kakao utřeme do pěny.Do ní přimícháme mouku, rum, mléko a tuhý sníh z bílků. Do
Heru, cukr, žloutky a kakao utřeme do pěny. Do ní přimícháme mouku, rum, mléko a tuhý sníh z bílků.
Všechny ingredience dáme do mísy a vypracujeme těsto a dáme do fólie a dáme na 2 hodiny do lednice. Předhřejte
párátkem připíchneme kousky oliv, čímž vytvoříme žabí oči Žabí oči poklademe na mrkev a před podáváním dáme do
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření a necháme ji vychladnout. Rozehřejeme troubu na 220 °C,
Smícháme všechny sypké směsi a postupně zamícháváme tekuté. Vypracujeme hladké těsto, nalijeme na plech