Prémiový obsah
★★★
784 čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Máslo utřeme s krupicovým a vanilkovým cukrem. přidáme žloutky a směs vyšleháme. Po zhoustnutí přidáme
Po upečení necháme kočičí oči vychladnout a pocákáme
Žloutky, cukr a tuk utřeme do pěny, střídavě a postupně přidáváme rum, mléko, prosátou mouku s kakaem
Heru, cukr, žloutky a kakao utřeme do pěny.Do ní přimícháme mouku, rum, mléko a tuhý sníh z bílků. Do
Heru, cukr, žloutky a kakao utřeme do pěny. Do ní přimícháme mouku, rum, mléko a tuhý sníh z bílků.
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření a necháme ji vychladnout. Rozehřejeme troubu na 220 °C,
párátkem připíchneme kousky oliv, čímž vytvoříme žabí oči Žabí oči poklademe na mrkev a před podáváním dáme do
Smícháme všechny sypké směsi a postupně zamícháváme tekuté. Vypracujeme hladké těsto, nalijeme na plech
Žloutky, cukr a tuk utřeme do pěny, střídavě a postupně přidáváme rum, vlažné mléko, prosátou mouku