1.8K čtenářů
Změklé máslo vyšleháme se sušeným mlékem, rozdrceným sladidlem a lžičkou rumu.
30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Upečené košíčky z lineckého těsta necháme zchladnout. V misce smícháme sladilo, kůru, vodu a strouhaný
Připravíme si kvásek z teplého mléka, mouky a cukru. Poté přidáme zbytek ingredincí a vypracujeme haldké
V misce rozmícháme pudinkový prášek s polovinou vody a poté vše vlijeme do hrnce se zbylou vodou a na
Změklý tuk třeme se Sorbitem, přidáme žloutek, potom mléko a třetinu prosáté mouky. Do lehké pěny vmícháme
Změklý tuk rozetřeme se Sorbitem do pěny a postupně vmícháme žloutky. Z bílků ušleháme tuhý sníh, lehce
Ze všech uvedených surovin krom mandlí na obalení vytvoříme těsto. Necháme v lednici chvíli odpočinout
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme máslo a mouku, osmahneme, zalijeme trochou vody, rozmícháme
Troubu předehřejeme na 200 °C, maso nakrájíme a vložíme do pekáče s poklicí, ostatní ingredience smícháme
Změklé máslo utřeme se žloutky. Přidáme umělé sladidlo rozpuštěné v horké vodě, mouku prosijeme s kypřícím
Změklý tuk umícháme s rozdrobeným sladidlem do pěny, pak do směsi postupně vmícháme žloutky a nakonec
Mouku promícháme v míse s práškem do pečiva a pomletými ořechy, zvlášť rozšleháme mléko, rozdrobené sladidlo