Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Z hmoty tvoříme kuličky, které dáme do misky do lednici Kuličky tak budou krásně vychlazené a nebudou se lepit
Nejdříve si namočíme kešu ořechy a slunečnicová semínka. Poté je rozmixujeme a dáme do mixéru. Přidáme
hodinu do lednice, rozdělíme na 16 kousků a tvarujeme kuličky
Z vychladlé směsi vytváříme malé kuličky a sušíme je
Do kuličky vmáčkneme celou mandli, opět dotvarujeme kuličku a znovu obalíme kokosem.
Lžičkou nabereme vychlazenou kokosovou směs, doprostřed vmáčkneme mandli a vytvarujeme kuličku.
Cukr nasypeme do kastrůlku, zalijeme 4 lžícemi vody a na malém plameni mícháme, až se rozpustí. Do mísy