Prémiový obsah
★★★
1.3K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Otvor přilepíme sušenkou nebo piškotem a opatrně včelí Včelí úlky skladujeme v chladu.
Z piškotů, cukru, másla, rumu a mléka vypracujeme Uzavřeme buď lineckými kolečky, nebo piškoty rovnou
Z těsta tvoříme pomocí formičky úlky, které plníme rumovou náplní a uzavřeme piškotem.
Piškoty nameleme a ze všech ingrediencí vytvoříme Po vyjmutí tvoříme pomocí formiček úlky, které plníme
do formiček na úlky a plntě krémem. opět těstem a ne piškotem jak je zvykem.
se žloutky, vmícháme mouku a vytvoříme si těsto na piškoty do cukrářského sáčku se špičkou a stříkáme tvary piškotu
Umleté (nadrcené) piškoty smícháme s cukrem, ořechy Hotové úlky uložíme v chladu.
vychladnout.A potom se už postupuje jako u klasických úlků formičky, vařeckou dírku, naplnit krémem, nalepit na piškot
Těsto zpracujeme klasicky, jako na ořechové úlky, plníme libovolným krémem, na jaký jsme zvyklí, slepíme piškotem