1.1K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Otvor přilepíme sušenkou nebo piškotem a opatrně včelí Včelí úlky skladujeme v chladu.
Z piškotů, cukru, másla, rumu a mléka vypracujeme Uzavřeme buď lineckými kolečky, nebo piškoty rovnou
Piškoty nameleme a ze všech ingrediencí vytvoříme Po vyjmutí tvoříme pomocí formiček úlky, které plníme
Z těsta tvoříme pomocí formičky úlky, které plníme rumovou náplní a uzavřeme piškotem.
do formiček na úlky a plntě krémem. opět těstem a ne piškotem jak je zvykem.
se žloutky, vmícháme mouku a vytvoříme si těsto na piškoty do cukrářského sáčku se špičkou a stříkáme tvary piškotu
Umleté (nadrcené) piškoty smícháme s cukrem, ořechy Hotové úlky uložíme v chladu.
vychladnout.A potom se už postupuje jako u klasických úlků formičky, vařeckou dírku, naplnit krémem, nalepit na piškot
Těsto zpracujeme klasicky, jako na ořechové úlky, plníme libovolným krémem, na jaký jsme zvyklí, slepíme piškotem