Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Ve větší míse smíchejte mouku s cukrem a kokosem. Přidejte na kousky pokrájené máslo, žloutky a citronovou
Než začneme těsto zpracovávat, vločky zalijeme mlékem Necháme vzejít kvásek, přidáme k vločkám.
promícháme rozmačkané banány, špetku vanilky, kakao, vločky
Vločky si namočíme do vody na 30 minut. Sníh opatrně přimícháme k vločkám.
V míse smícháme vločky, prášek do pečiva, skořici, V troubě pečeme na 190°C asi 45 minut, až vločky zezlátnou
Tímto papírem vyložíme plech. 100 g vloček zpracujeme Navrch poklademe kousky ovoce a nasypeme zbylé ovesné vločky
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto, které necháme asi 2 hodiny odležet v lednici. Poté vyválíme