Prémiový obsah
★★★
3.3K čtenářů
20 m
janapozarova
Podle chuti můžeme obalit v kokosu nebo mletých oříškách.
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Sladké a dobře zralé višněnecháme i se stopkami nejdříve buď na slunci, nebo na kamnech jen zavadnout
Sušené ovoce nasypeme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme Chvíli povaříme, aby ovoce změklo, ale ne úplně.
Jáhly propereme v horké vodě a ovoce nakrájíme na malé
V míse smícháme ovesné vločky s nahrubo nasekanými ořechy, pokrájeným ovocem a semínky. Do směsi přidáme
Se zimními měsíci je nerozlučně spjato voňavé ovoce Sušené švestky
Do ní nasypeme cukr, sušené mléko, přilijeme rum a Dáme ztuhnout a pak tvarujeme kuličky o průměru 2 cm
Poté přidáme sušené mléko a 150 g kokosu. Rukama tvarujeme kuličky a do každé vmáčkneme celou
V dřívějších dobách bylo hlavním důvodem sušení ovoce rozmixované ochutí krémy a náplně, marokánky, nepečené kuličky
Ze směsi vytvarujeme kuličky a obalíme v kokosu.
Bány oloupeme a nakrájíme na poloviny. Poté vytvoříme pomocí čokolády obličeje, tak jak je uvedeno na
Ovoce si očistíme, omyjeme a necháme okapat. Ovoce necháme zatuhnout a podáváme.