Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
stjeně kousky a ty pomocí formičky přetvoříme na rohlíčky Po vychladnutí namočíme vždy polovinu rohlíčku v čokoládě
, kterého nakrájíme na kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
Stočíme, aby vznikl tvar rohlíčku a dáme na plech vyložený Rohlíčky potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme mandlemi
Příprava světlých rohlíčků: Cukr, mouku, žloutek a Poté tvoříme rohlíčky.
rozdělíme na 5 nebo 6 bochánků( z pěti bochánků budou rohlíčky teplém místě hodinu kynout.Mezitím si připravíme makovou
placku, kterou rozkrájíme na trojúhelníčky, plníme makovou náplní, balíme do rohlíčků, které pokládáme na plech
Tvaroh a zakysanou smetanu si našleháme do hladkého krému, přidáme cukr, mák a ještě chvilku šleháme.
Mouku prosijeme do mísy, uděláme důlek, rozdrobíme kvasnice, přidáme cukr a vlažnou vodu, necháme vzejít