Prémiový obsah
★★★
853 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Hotové margotové řezy polijeme rozehřátou čokoládovou Margotové řezy skvěle chutnají ke kávičce, capuccinu
Lehce naklepané plátky vepřových řízků vložíme nejméně Při vkládání plátků masa do marinády je propichujeme
Postupně na pánev rozložte plátky masa. Opečené plátky dejte stranou a tuk slijte.
Jako první si opepříme plátky hovězího libového masíčka Když máme cibulku zlatavou,tak vložíme do hrnce plátky
Kuřecí prsa zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. V misce smícháme olej, lžičku červené mleté papriky
Telecí maso nakrájíme na plátky. Obalíme plátky masa v těstíčku.
Plátky masa zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Pak opět plátky vyjmeme z omáčky.
Kuřecí plátky dáme do misky, osolíme, opepříme, přidáme Na oleji osmahneme plátky masa a pote přidame směs,
Plátky masa zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky masa vložíme do rozehřáté pánve a zprudka opečeme
Plátky masa naklepeme, nařízneme, osolíme a opepříme lžící dáváme bramborákové těsto, rozetřeme, položíme plátek