Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
Mnoho lidí přišlo na chuť aromatickým anglickým čokoládkám. kombinace máty a čokolády je velice britská a velice osvěžující, ale můžete ji samozřejmě obměňovat i za jiné příchutě a zabarvení.
50 m
Redakce Recepty.eu
Při přípravě tohoto cukroví není potřeba trouba.
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Přidejte 2-4 lžíce mátového sirupu (podle toho, jak Poté cheesecake ozdobte limetkou, mátovými lístky,
Všechny suroviny dáme do mixéru a důkladně rozmixujeme. Hotový drink nalijeme do připravených skleniček
Všechny suroviny rozmixujeme dohladka. Podáváme vychlazené ozdobené lísky máty. Tip: Skvělé ochlazení
Připravíme si mísu, ve které necháme vylouhovat mátu. Poté si vezmeme džbánek, do kterého dáme na dno
Matu natrháme na kousky, a poté dáme do převařené vody. Necháme vyluhovat alespoň 24 hodin. Poté zcedíme
Čaj si zalijeme asi 400 ml vody a necháme déle vyluhovat. Sáčky vytáhneme, dolijeme horkým mlékem a brandy
Do sklenice na whisky vložíme led, nalijeme na něj víno, perlivou vodu a poté přelijeme okurkovým sirupem
Ještě teplé placičky sundáme z plechu a necháme na