Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
Mnoho lidí přišlo na chuť aromatickým anglickým čokoládkám. kombinace máty a čokolády je velice britská a velice osvěžující, ale můžete ji samozřejmě obměňovat i za jiné příchutě a zabarvení.
50 m
Redakce Recepty.eu
Při přípravě tohoto cukroví není potřeba trouba.
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Přidejte 2-4 lžíce mátového sirupu (podle toho, jak Poté cheesecake ozdobte limetkou, mátovými lístky,
Všechny suroviny dáme do mixéru a důkladně rozmixujeme. Hotový drink nalijeme do připravených skleniček
Matu natrháme na kousky, a poté dáme do převařené vody. Necháme vyluhovat alespoň 24 hodin. Poté zcedíme
Připravíme si mísu, ve které necháme vylouhovat mátu. Poté si vezmeme džbánek, do kterého dáme na dno
Všechny suroviny rozmixujeme dohladka. Podáváme vychlazené ozdobené lísky máty. Tip: Skvělé ochlazení
Čaj si zalijeme asi 400 ml vody a necháme déle vyluhovat. Sáčky vytáhneme, dolijeme horkým mlékem a brandy
Do sklenice na whisky vložíme led, nalijeme na něj víno, perlivou vodu a poté přelijeme okurkovým sirupem
Ještě teplé placičky sundáme z plechu a necháme na