Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
Mnoho lidí přišlo na chuť aromatickým anglickým čokoládkám. kombinace máty a čokolády je velice britská a velice osvěžující, ale můžete ji samozřejmě obměňovat i za jiné příchutě a zabarvení.
50 m
Redakce Recepty.eu
Při přípravě tohoto cukroví není potřeba trouba.
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Všechny suroviny dáme do mixéru a důkladně rozmixujeme. Hotový drink nalijeme do připravených skleniček
Přidejte 2-4 lžíce mátového sirupu (podle toho, jak Poté cheesecake ozdobte limetkou, mátovými lístky,
Připravíme si mísu, ve které necháme vylouhovat mátu. Poté si vezmeme džbánek, do kterého dáme na dno
Matu natrháme na kousky, a poté dáme do převařené vody. Necháme vyluhovat alespoň 24 hodin. Poté zcedíme
Do sklenice na whisky vložíme led, nalijeme na něj víno, perlivou vodu a poté přelijeme okurkovým sirupem
Čaj si zalijeme asi 400 ml vody a necháme déle vyluhovat. Sáčky vytáhneme, dolijeme horkým mlékem a brandy
Všechny suroviny rozmixujeme dohladka. Podáváme vychlazené ozdobené lísky máty. Tip: Skvělé ochlazení
Ještě teplé placičky sundáme z plechu a necháme na