946 čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Příprava těsta je opravdu jednoduchá: do mísy robota prosejte mouku, přidejte špetku soli, povolené máslo
Bílky ušleháme se solí a postupně přidáváme cukr a Zahříváme za stálého míchání, cukr začne pobublávat
Ve hmoždíři smícháme cukr, růžové lístky a růžovou Cukr skladujeme v uzavíratelné nádobě.
Postup Vločky nejdříve namelte najemno, případně nakupte rovnou jemně mleté. Smíchejte všechny tři suroviny
Pak smícháme cukr a máslo do pěny a přidáme namočené Z těsta děláme kuličky o průměru 2-3 cm.
Cukr, sušenky, máslo, rum a kakao smícháme. Z těsta tvoříme kuličky, které obalujeme v mletých
Žloutky důkladně vyšlehat s cukrem do husté bílé pěny sníh, ušlehaný se špetkou soli a 1 lžící moučkového cukru
Z hrubé mouky, tvarohu, vejce a špetky soli vypracujte vláčné těsto. Těsto nechte chvilku odpočinout.