Prémiový obsah
★★★
1.1K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
asi 40 kousků, 105 kcal/440 kJ, 1 g bílkoviny, 6 g tuky, 12 g sacharidy
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Na špičku kloboučku dáme hrozinku. Hotové kloboučky klademe na plech a opatrně potřeme
Pomocí polévkové lžíci tvarujeme vysoké kulaté kloboučky Do každého kloboučku uděláme důlek a naplníme malinovým
Do mísy si nastrouháme tvrdý sýr a smícháme s 1 vejcem, měkkým sýrem a lžičkou strouhanky. Omyté žampiony
Omyjeme žampióny, nohy odřízneme a kloboučky opatrně Kloboučky naplníme hotovou směsí, posypeme strouhankou
Houby umyjeme, odřízneme nohu a hlavičky vydlabeme. Namočíme je do mléka asi na 10 minut, vytáhneme a
Ze žampiónů odstraníme nohy, očistíme, klobouky omyjeme a vydlabeme. Nohy nasekáme nadrobno, přidáme
Vnitřek kloboučků osolíme, opepříme a do každého vložíme
Listové těsto rozdělíme na čtyři kusy, vyválíme na pomoučněné (hl. mouce), dáme na plech a propícháme
Uděláme linecké těsto, vyválíme placku a vykrajujeme kolečka. Upečeme, potom je namažeme čokoládovou
V míse smíchejte mouku s práškem do pečiva, oběma cukry a špetkou soli. Bílky oddělte od žloutků, které
Mleté maso smícháme s vodou a necháme asi 30 minut v chladu odpočinout, aby bylo šťavnatější. Malou cibuli