Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
asi 40 kousků, 105 kcal/440 kJ, 1 g bílkoviny, 6 g tuky, 12 g sacharidy
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Na špičku kloboučku dáme hrozinku. Hotové kloboučky klademe na plech a opatrně potřeme
Pomocí polévkové lžíci tvarujeme vysoké kulaté kloboučky Do každého kloboučku uděláme důlek a naplníme malinovým
Do mísy si nastrouháme tvrdý sýr a smícháme s 1 vejcem, měkkým sýrem a lžičkou strouhanky. Omyté žampiony
Omyjeme žampióny, nohy odřízneme a kloboučky opatrně Kloboučky naplníme hotovou směsí, posypeme strouhankou
Houby umyjeme, odřízneme nohu a hlavičky vydlabeme. Namočíme je do mléka asi na 10 minut, vytáhneme a
Ze žampiónů odstraníme nohy, očistíme, klobouky omyjeme a vydlabeme. Nohy nasekáme nadrobno, přidáme
Vnitřek kloboučků osolíme, opepříme a do každého vložíme
Listové těsto rozdělíme na čtyři kusy, vyválíme na pomoučněné (hl. mouce), dáme na plech a propícháme
Uděláme linecké těsto, vyválíme placku a vykrajujeme kolečka. Upečeme, potom je namažeme čokoládovou
V míse smíchejte mouku s práškem do pečiva, oběma cukry a špetkou soli. Bílky oddělte od žloutků, které
Mleté maso smícháme s vodou a necháme asi 30 minut v chladu odpočinout, aby bylo šťavnatější. Malou cibuli