Prémiový obsah
★★★
4.3K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Z másla, cukrů, kakaa, kokosu, rumu a bílků vypracujeme těsto. Tvarujeme kuličky, které nakonec obalíme
pocukrované fólii do obdélníkového tvaru a rozetřeme na něm kokosovou
Piškoty nameleme a smícháme s máslem a cukrem. Poté přidáme žloutky a dle chuti rum. Poté z těsta tvarujeme
Povrch potřeme zbytkem náplně a posypeme kokosovou Kokosovou moučku umeleme na makovém mlýnku a přimícháme
Příprava mušliček: Ze všech surovin vypracujeme těsto. Tvoříme kuličky, které obalíme v moučkovém cukru
Salko rozmícháme v misce s ostatními surovinami. Vytvarujeme kuličky vlhkýma rukama a dovnitř vmáčkneme
Z vykynutého těsta vyválejte válečky o průměru 2–3 Válečky nakrájejte na 2–3 cm dlouhé kousky a vkládejte
Vyválíme válečky, dáme na plech s pečícím papírem a hrnce si dáme vodu, přivedeme k varu, dáme sodu a válečky
Pórky očistíme, omyjeme, nakrájíme na válečky dlouhé Takto nachystané válečky pórku osmažíme v dostatečné
Nadrťte sušenky na jemno, smíchejte s rozpuštěným máslem a utvořte drobkovité těsto. Kulatou formu o
Nadrťte sušenky na jemno, smíchejte s rozpuštěným máslem a utvořte drobkovité těsto. Kulatou formu o