Prémiový obsah
★★★★
5.3K čtenářů
50 m
janapozarova
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na ovocný chlebíček a v troubě vyhřáté na 170 °C pečeme zhruba
Formu na chlebíček vymažeme a vysypeme a těsto do ní zvlášť tmavou a zvlášť světlou čokoládu a prochladlý chlebíček
Máslo smícháme s cukrem a se žloutkem a tuto hmotu namažeme na chléb nebo na perník. Takto připravené
Vejce vyšleháme s cukrem a přidáme zbytek suroviny. Vymícháme hladké těsto bez hrudek a nalijeme ho do
Formu na biskupský chlebíček vymažte máslem, vysypejte Hotovou lesklou polevou potřete chlebíček a povrch
Formu na biskupský chlebíček vymažte máslem, vysypejte velmi hustá, aby zůstala víceméně na horní straně chlebíčku
vlijeme do vymazané a vysypané formy na biskupský chlebíček Chlebíček pečeme v troubě při 170 °C asi 45 minut.
Mírně si zahřejeme mléko a necháme v něm rozpustit med a droždí. Mléko smícháme s ostatními ingrediencemi