Prémiový obsah
★★★★
4.4K čtenářů
50 m
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Máslo smícháme s cukrem a se žloutkem a tuto hmotu namažeme na chléb nebo na perník. Takto připravené
Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na ovocný chlebíček a v troubě vyhřáté na 170 °C pečeme zhruba
Formu na chlebíček vymažeme a vysypeme a těsto do ní zvlášť tmavou a zvlášť světlou čokoládu a prochladlý chlebíček
Vejce vyšleháme s cukrem a přidáme zbytek suroviny. Vymícháme hladké těsto bez hrudek a nalijeme ho do
Formu na biskupský chlebíček vymažte máslem, vysypejte Hotovou lesklou polevou potřete chlebíček a povrch
Formu na biskupský chlebíček vymažte máslem, vysypejte velmi hustá, aby zůstala víceméně na horní straně chlebíčku
Sýr nastrouháme, osolíme, okořeníme a smícháme ho se žloutky a trochou strouhanky. Krajíce chleba potřeme
tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy na chlebíček Hotový chlebíček necháme chvíli vychladnout, vyklopíme