Prémiový obsah
★★★★
5.3K čtenářů
50 m
janapozarova
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na ovocný chlebíček a v troubě vyhřáté na 170 °C pečeme zhruba
Formu na chlebíček vymažeme a vysypeme a těsto do ní zvlášť tmavou a zvlášť světlou čokoládu a prochladlý chlebíček
Máslo smícháme s cukrem a se žloutkem a tuto hmotu namažeme na chléb nebo na perník. Takto připravené
Vejce vyšleháme s cukrem a přidáme zbytek suroviny. Vymícháme hladké těsto bez hrudek a nalijeme ho do
Formu na biskupský chlebíček vymažte máslem, vysypejte Hotovou lesklou polevou potřete chlebíček a povrch
Formu na biskupský chlebíček vymažte máslem, vysypejte velmi hustá, aby zůstala víceméně na horní straně chlebíčku
Z bílků a špetky soli vyšleháme hodně tuhý sníh, do kterého zlehka vmícháme cukr, mouku se špetkou prášku
Nejprve si nakrájíme žampiony, které orestujeme na másle. Poté přisypeme nasekané bylinky a necháme vychladnout