Prémiový obsah
★★★★
5.3K čtenářů
50 m
janapozarova
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Máslo smícháme s cukrem a se žloutkem a tuto hmotu namažeme na chléb nebo na perník. Takto připravené
Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na ovocný chlebíček a v troubě vyhřáté na 170 °C pečeme zhruba
Formu na chlebíček vymažeme a vysypeme a těsto do ní zvlášť tmavou a zvlášť světlou čokoládu a prochladlý chlebíček
Vejce vyšleháme s cukrem a přidáme zbytek suroviny. Vymícháme hladké těsto bez hrudek a nalijeme ho do
Formu na biskupský chlebíček vymažte máslem, vysypejte Hotovou lesklou polevou potřete chlebíček a povrch
Formu na biskupský chlebíček vymažte máslem, vysypejte velmi hustá, aby zůstala víceméně na horní straně chlebíčku
Nejprve si nakrájíme žampiony, které orestujeme na másle. Poté přisypeme nasekané bylinky a necháme vychladnout
Žloutky a 80 g cukru ušleháme do pěny a zašleháme vodu. Do bílků dáme špetku soli a ušleháme tuhý sníh
Troubu si předehřejeme na 160 °C a formu na chlebíček Po upečení vyklopíme chlebíček z formy a necháme ho