324 čtenářů
2 h
kucharkalibuska
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Když se perníčky odlepují od papíru, jsou hotové. Hotové perníčky hned po vytažení z trouby potřeme rozšlehaným
Perníčky ale nepřepečeme! Perníčky necháme zchladnout na mřížce.
potíráme rozkvedlaným vejcem, perníčky tak dostanou Vánoční perníčky s dřevěným dekorem podáváme s ostatním
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout.Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Těsto vyválíme na plát, vykrájíme vánoční perníčky( Vychladlé perníčky slepujeme nutellou a ozdobíme citronovou