Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Jablka oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Piškoty namáčíme do rozšlehaných vajec se smetanou. Zapékací
Vyšleháme cukr s celými vejci, přidáme vše ostatní. Těsto vlijeme do formy na bábovku a pečeme zhruba
Světlé těsto nalijeme do formiček na bábovičky do poloviny Hotové piškotové bábovičky pocukrujeme.
V míse utřeme oba cukry s máslem a žloutky. Do pěny vmícháme rum a citronovou kůru, mouku s práškem do
Utřeme žloutky s cukrem, vmícháme mouku, prášek do pečiva, kakao a sníh z bílků. Do vymazaných a vysypaných
Změklou Heru nakrájíme na kousky, dáme do mísy, přidáme jemně nastrouhanou čokoládu, smetanu, cukr, vanilkový
Nejprve zahřejeme mléko a přidáme cukr, poté vmícháme droždí a 1 lžíce mouky, zakryjeme a necháme 15
Nejdříve si oddělíme žloutky od bílků. Žloutky vyšleháme s vanilkový cukrem a bílky s cukrem, citronovou