Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Ze směsi vytvarujeme kuličky a obalíme v kokosu.
Poté z těsta vytvarujeme kuličky, které napíchneme Kuličky necháme ztuhnout nejlépe v lednici.
Z vychlazené hmoty tvoříme kuličky, do jejichž středu Piškotové kuličky obalené v kokosové moučce můžeme
Piškotové těsto: Smícháme heru s moučkou, rumem, van necháme asi na hodinu v lednici odležet, pak tvarujeme kuličky
dobře spojíme a z vypracovaného těsta tvoříme malé kuličky Piškotové rumové kuličky uchováváme v krabičce v chladu
Z hmoty tvarujeme malé kuličky, které obalujeme v kokosu Pudinkovo-piškotové kuličky necháme v lednici odležet
Bílky si lehce osolíme a vyšleháme sníh, do kterého přidáme mouku s práškem do pečiva, žloutky a moučkovým
Smetanu vyšleháme se ztužovačem, ostatní ingredience smícháme a přidáme šlehačku. Do mísy si dáme piškoty