Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
1 h
janapozarova
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Smíchejte cukry, margarín, mouku, vejce, sůl a promíchejte. Rukama vypracujte hladké těsto. Na pracovní
Z těsta vykrajujeme formičkou kolečka. Mezitím polevu připravíme podle návodu a kolečka v
Vykrajujeme zoubkovaná kolečka, na polovině vykrojíme Vrchní kolečko potřeme polevou z čokolády a ztuženého
Vykrajujeme kolečka. Kolečka s otvorem namočíme do polevy a pak posypeme
Z těsta poté vykrajujeme kolečka. Vychladlá kolečka potřeme krémem a ozdobíme pistáciemi
Přidáme pistáciovou pastu a opět promixujeme. Na karamel si dáme do malého hrnce cukr a vodu.
Přidáme vanilkový extrakt, dvě lžíce pistáciového másla , nasekané pistáciové oříšky a promícháme dohladka.
Změklé máslo ušleháme s cukrem do pěny a zašleháme pistáciovou