Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Na plech s pečicím papírem tvořte malé rohlíčky. jsem nařezala a jednotlivé kousky ohnula do tvaru rohlíčku
Postup: Máslo vytáhněte z lednice, aby změklo, a pistácie namelte najemno. Vanilkový lusk podélně
Vodu si svaříme s 300 g cukru, přidáme barvivo a povaříme asi čtvrt hodiny. Bílky ušleháme se zbytkem
Ve 150 ml vody rozmícháme mléko a přivedeme k varu. Přidáme nasekané pistácie, mandle, cukr, med, a ještě
Bílky se solí ušleháme do tuhého sněhu, přidáme mandle, nastrouhané pistácie, mandlové aroma, cukr a
Změklé máslo ušleháme s cukrem do pěny a zašleháme pistáciovou