Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Na plech s pečicím papírem tvořte malé rohlíčky. jsem nařezala a jednotlivé kousky ohnula do tvaru rohlíčku
Postup: Máslo vytáhněte z lednice, aby změklo, a pistácie namelte najemno. Vanilkový lusk podélně
Smíchejte cukry, margarín, mouku, vejce, sůl a promíchejte. Rukama vypracujte hladké těsto. Na pracovní
Příprava korpusu: Dno dortové formy o ∅ 24 cm vyložíme pečicím papírem a boky vymažeme máslem a vysypeme
Přidáme vanilkový extrakt, dvě lžíce pistáciového másla , nasekané pistáciové oříšky a promícháme dohladka.
Změklé máslo ušleháme s cukrem do pěny a zašleháme pistáciovou