1K čtenářů
Nejdříve musíme nasekat nebo umlet pistácie na drobno.
30 m
Redakce Recepty.eu
Mléko ani polévka nevyteče při vaření z hrnce, potřeme-li okraj tukem.
Na plech s pečicím papírem tvořte malé rohlíčky. jsem nařezala a jednotlivé kousky ohnula do tvaru rohlíčku
Postup: Máslo vytáhněte z lednice, aby změklo, a pistácie namelte najemno. Vanilkový lusk podélně
Vodu si svaříme s 300 g cukru, přidáme barvivo a povaříme asi čtvrt hodiny. Bílky ušleháme se zbytkem
Ve 150 ml vody rozmícháme mléko a přivedeme k varu. Přidáme nasekané pistácie, mandle, cukr, med, a ještě
Bílky se solí ušleháme do tuhého sněhu, přidáme mandle, nastrouhané pistácie, mandlové aroma, cukr a
Smíchejte cukry, margarín, mouku, vejce, sůl a promíchejte. Rukama vypracujte hladké těsto. Na pracovní
až zesvětlá a nabude na objemu, nakonec zašleháme pistáciový