583 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Mícháme dokud se čokoláda nerozpustí. Podle chuti čokoládu osladím třtinovým cukrem.
Čokoládu rozlámeme na kousky a dáme spolu se smetanou Zahříváme, dokud se čokoláda nerozehřeje.
Mandle smícháme s cukrem, bílkem, pomerančovou kůrou Kuličky obalujeme v cukru a dáme do papírových košíčků
Hořkou čokoládu si rozpustíme v dostatečně velké nádobě ve vodní lázni, přilijeme k ní horké mléko smíchané
Na čokoládu v rendlíku rozehřejte mléko se smetanou Nakonec do čokolády nalijte perníkový sirup a chvíli
Čokoládu nalámejte na kousky a vložte do mísy. Jakmile se začne směs vařit, nalijte do mísy na čokoládu
Mícháme, dokud se čokoláda úplně nerozpustí. Horkou čokoládu dáme do šálků, posypeme mletou skořicí
Mléko zahřejeme, rozpustíme v něm čokoládu, přidáme Důkladně promícháme, aby nám nezůstaly nikde žmolky čokolády
Do horkého mléka pak přidáme čokoládu nalámanou na Horkou čokoládu naléváme do šálků a hned podáváme.