448 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Do kuličky vmáčkneme celou mandli, opět dotvarujeme kuličku a znovu obalíme kokosem.
tu trochu oválet v kokosu a až potom z ní vyrobit kuličku Do kuličky vmáčkneme celou mandli, opět vykoulíme kuličku
Směs dáme do lednice ztuhnout a pak z ní tvarujeme kuličky Hotové kuličky obalíme v kokosu a necháme ztuhnout.
V míse smícháme mouku, sůl a droždí, postupně přidáváme vodu a zpracujeme do hladkého těsta. Na teplém
Z těsta válejte kuličky, doprostřed dávejte jednu oloupanou Hotové kuličky obalte v kokosu.
tu trochu oválet v kokosu a až potom z ní vyrobit kuličku Do kuličky vmáčkneme celou mandli, opět vykoulíme kuličku
Z hmoty tvarujeme kuličky a do každé dáme půlku mandle Nakonec rafaelo kuličky obalíme v kokosu a necháme
1ks 100 % tuk rozpustitdo toho přidáme 1/4 kg ml. cukru,1 vanilk. cukr,potom stáhneme z vařiče a přidáme
Obalte a teprve nyní dotvarujte konečnou podobu kuliček Vzhledem k použitým surovinám jsou kuličky určeny k
Do kuličky vmáčkneme celou mandli, opět vykoulíme kuličku Z jednoho Salka uděláme 50-60 kuliček, u nás slaví
Následně z této hmoty vytvarujeme kuličky a do každé kuličky vložíme oloupanou mandli.