Prémiový obsah
★★★
378 čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Do malinové šťávy přidáme agar a svaříme ji za občasného Vejce vyšleháme s cukrem, dokud nevznikne hustá pěna
Servírujeme pocukrované moučkovým cukrem a můžeme přelit malinovým
Na malinovou pěnu vyšleháme bílky do tuha a postupně Malinovou pěnu naplníme do cukrářského sáčku.
Vejce ušleháme s cukrem do pěny. Malinový gel: zavaříme litr malinového džusu s 15 g
Maso a cibulku nakrájíme na kousky. Následně ponorným mixérem rozšleháme maso, máslo, hořčici, cibulku
Nastrouháme si limetkovou kůru, plátky želatiny namočíme do vody, aby změkly. Smícháme si kokosové mléko
Změklé máslo utřeme do pěny, postupně přidáme jemně prolisovaný ryby s části nálevu a dobře rozmícháme v lehkou pěnu
Dvě vejce uvaříme natvrdo, necháme zchladit v chladné vodě, oloupeme a nadrobno nakrájíme. Další dvě
Směs dáme nad nádobu s horkou vodou a šleháme do pěny Pěnu nalijeme do sklenic a necháme ztuhnout v chladničce