Prémiový obsah
★★★
44 čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Do malinové šťávy přidáme agar a svaříme ji za občasného Vejce vyšleháme s cukrem, dokud nevznikne hustá pěna
Servírujeme pocukrované moučkovým cukrem a můžeme přelit malinovým
Na malinovou pěnu vyšleháme bílky do tuha a postupně Malinovou pěnu naplníme do cukrářského sáčku.
Vejce ušleháme s cukrem do pěny. Malinový gel: zavaříme litr malinového džusu s 15 g
Čokoládu si rozpustíme a nalijeme do pěny, pak vmícháme Pěnu dáme ztuhnout do lednice a před podáváním můžeme
Nalámanou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a smícháme s jogurtem (nejlépe mixérem). V misce nad vroucí
ušleháme sníh, který zlehka vmícháme do čokoládové pěny Pěnou naplníme připravené skleničky a necháme přes
Jablka opereme, zbavíme jádřinců a oloupeme. Nakrájíme je do kostičky a podusíme je s vodou v kastrolku
Maso a cibulku nakrájíme na kousky. Následně ponorným mixérem rozšleháme maso, máslo, hořčici, cibulku