Prémiový obsah
★★★
468 čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Do malinové šťávy přidáme agar a svaříme ji za občasného Vejce vyšleháme s cukrem, dokud nevznikne hustá pěna
Servírujeme pocukrované moučkovým cukrem a můžeme přelit malinovým
Na malinovou pěnu vyšleháme bílky do tuha a postupně Malinovou pěnu naplníme do cukrářského sáčku.
Vejce ušleháme s cukrem do pěny. Malinový gel: zavaříme litr malinového džusu s 15 g
Čokoládu si rozpustíme a nalijeme do pěny, pak vmícháme Pěnu dáme ztuhnout do lednice a před podáváním můžeme
ušleháme sníh, který zlehka vmícháme do čokoládové pěny Pěnou naplníme připravené skleničky a necháme přes
Nalámanou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a smícháme s jogurtem (nejlépe mixérem). V misce nad vroucí
Maso a cibulku nakrájíme na kousky. Následně ponorným mixérem rozšleháme maso, máslo, hořčici, cibulku