Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Kuličky uložíme do chladu ztuhnout. Rozinkovo-griotkové kuličky podáváme jako chutné a
Vykynuté těsto propracujeme, vyválíme tenký obdélník a potřeme náplní. Posypeme ořechy a rozinkami a
Na náplň nasekejte v robotu dohladka všechny přísady kromě tmavých rozinek a ořechů. Vymažte
Ze směsi tvarujeme kuličky, který opečeme na oleji Hotové kuličky podáváme s ochucenou omáčkou feferonkou
Piškoty pomeleme a zakápneme rumem a 2 lžícemi sirupu. Cukr utřeme s máslem a kakaem, přidáme umleté