Prémiový obsah
★★★
5.4K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Do mísy nasypeme piškoty, které jsme předtím rozdrtily Lžičkou vykrajujeme kousky, ve dlaních tvoříme kuličky
Piškoty pomeleme a zakápneme rumem a 2 lžícemi sirupu utřeme s máslem a kakaem, přidáme umleté ořechy a piškoty
Do misky dáme vodu s rumovým aroma a namočíme do ní Potom z ní rukama tvoříme kuličky, které obalíme v
rozpustíme tuk a všechny suroviny smícháme, tvoříme kuličky
Lépe se kuličky tvarují s mokrými dlaněmi. Kuličky nakonec ještě obalíme v kokosu a uložíme do
Pro přípravu rumových kuliček je nutné nejprve smíchat Vezměte malé množství těsta a vytvořte kuličku.
Do mísy dáme cukr, piškoty, vodu, rum, marmeládu a Důkladně rozmixujeme a poté z hmoty děláme kuličky,
plech s dobře pomaštěným pečícím papírem stejně velké piškoty Širokým nožem nebo ostrou lopatkou upečené piškoty
je posypeme cukrem, když se cukr vsákne, upečeme dětské Dětské domácí piškoty používáme stejně jako kupované