Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Z mouky, másla a cukru vypracujte hladké těsto, vyválejte a vykrájejte kolečka. Dejte na plech s pečícím
Do misky si prosejeme špaldovou mouku, přidáme povolené, na kousky nakrájené máslo, sirup a další ingredience
přidat kakao a udělat tak dvě barvy nebo upečene sušenky Hotové sušenky, dáme na plech vyložený pečícím papírem
Z mouky, másla, moučkového cukru a vaječného žloutku si vytvořte hladké těsto. Zabalte to do fólie a
Rozpuštěné máslo smícháme se smetanou a vejce. Poté si smícháme mouku, kakao, špetku soli, cukr a skořici
V hrnci rozpustíme cukr, poté přidáme, ale velmi opatrně horkou vodu. Vytvoří se nám karamelový sirup
Pokud chcete, můžete každou sušenku ještě maličko posypat
V míse smícháme strouhané mandle, citronovou kůru a 150 g moučkového cukru. Bílky osolíme, vyšleháme
Troubu předehřejeme na 180 stupňů a plechy vyložíme pečícím papírem. Všechny suroviny dáme do mísy a
Sypké ingredience dáme do mísy a přidàme vejce a povolené máslo. Vypracujeme hladké těsto, které vyválíme