Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Z mouky, másla a cukru vypracujte hladké těsto, vyválejte a vykrájejte kolečka. Dejte na plech s pečícím
Do misky si prosejeme špaldovou mouku, přidáme povolené, na kousky nakrájené máslo, sirup a další ingredience
Rozpuštěné máslo smícháme se smetanou a vejce. Poté si smícháme mouku, kakao, špetku soli, cukr a skořici
přidat kakao a udělat tak dvě barvy nebo upečene sušenky Hotové sušenky, dáme na plech vyložený pečícím papírem
Z mouky, másla, moučkového cukru a vaječného žloutku si vytvořte hladké těsto. Zabalte to do fólie a
V hrnci rozpustíme cukr, poté přidáme, ale velmi opatrně horkou vodu. Vytvoří se nám karamelový sirup
Troubu předehřejeme na 180 stupňů a plechy vyložíme pečícím papírem. Všechny suroviny dáme do mísy a
Pokud chcete, můžete každou sušenku ještě maličko posypat
V míse smícháme strouhané mandle, citronovou kůru a 150 g moučkového cukru. Bílky osolíme, vyšleháme