Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Z cukru, skořice, kakaa a bílku vypracujeme tuhé těsto. Vál pocukrujeme, těsto na něm rozválíme asi na
Marcipán poté využíváme na ozdobení dortů. Marcipán můžeme ještě různě dobarvit cukrářským barvivem
Poté je obalte ve skořicovém cukru.
Někdo má marcipán raději méně sladký, dává tedy více Marcipán je v takovém případě kvalitnější, má výraznější
několikrát propíchneme vidličkou a posypeme nastrouhaným marcipánem
Marcipán zpracujeme společně s bílkem a likérem, pak Marcipán lehce potřeme vodou a obalíme ho těstem.
slepené oválků je potřeme čokoládovou polevou a zdobíme marcipánem
vyklopíme a pocukrujeme nebo ozdobíme čokoládou a marcipánem