Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Marcipán poté využíváme na ozdobení dortů. Marcipán můžeme ještě různě dobarvit cukrářským barvivem
Z cukru, skořice, kakaa a bílku vypracujeme tuhé těsto. Vál pocukrujeme, těsto na něm rozválíme asi na
Poté je obalte ve skořicovém cukru.
Někdo má marcipán raději méně sladký, dává tedy více Marcipán je v takovém případě kvalitnější, má výraznější
slepené oválků je potřeme čokoládovou polevou a zdobíme marcipánem
několikrát propíchneme vidličkou a posypeme nastrouhaným marcipánem