Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Marcipán poté využíváme na ozdobení dortů. Marcipán můžeme ještě různě dobarvit cukrářským barvivem
Z cukru, skořice, kakaa a bílku vypracujeme tuhé těsto. Vál pocukrujeme, těsto na něm rozválíme asi na
Poté je obalte ve skořicovém cukru.
Někdo má marcipán raději méně sladký, dává tedy více Marcipán je v takovém případě kvalitnější, má výraznější
několikrát propíchneme vidličkou a posypeme nastrouhaným marcipánem
vyklopíme a pocukrujeme nebo ozdobíme čokoládou a marcipánem