Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Nejdříve si ohřejeme polovinu mléka, rozdrobíme do něj droždí, přidáme špetku cukru a necháme vzejít
plát, vykrájíme vánoční perníčky( např. panáčky, srdíčka Vychladlé perníčky slepujeme nutellou a ozdobíme citronovou
rozválíme na plát silný cca 2-3 mm a vykrajujeme srdíčka
rozválíme na plát o síle asi 2 mm avykrajujeme z něj srdíčka Upečené srdíčka sundáme opatrně z plechu a po vychladnutí
Z připraveného těsto vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka cukrářského sáčku nastříkáme pistáciový krém na hotové srdíčko
Srdíčka necháme vychladnout a slepujeme krémem. Polevou poléváme srdíčka a necháme ztuhnout.