Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Nejdříve si ohřejeme polovinu mléka, rozdrobíme do něj droždí, přidáme špetku cukru a necháme vzejít
plát, vykrájíme vánoční perníčky( např. panáčky, srdíčka Vychladlé perníčky slepujeme nutellou a ozdobíme citronovou
Srdíčka necháme vychladnout a slepujeme krémem. Polevou poléváme srdíčka a necháme ztuhnout.
Z připraveného těsto vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka cukrářského sáčku nastříkáme pistáciový krém na hotové srdíčko
Z uvedených ingrediencí si připravíme těsto na lívance. Na rozžhaveném másle, nebo oleji poté smažíme
Z těsta vykrájíme srdíčka, plech vyložíme pečícím papírem Upečená srdíčka necháme vychladnout a posypeme je moučkovým
Pomocí srdíčkových formiček vykrajujeme srdíčka, která Dle chutí můžeme srdíčka slepit nějakým krémem k sobě