Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
ingredience vložíme do mísy a ručně zpracujeme hladké těsto srdíčka, které přenášíme rovnou na plech.
Máslo postupně rozdrolíme a vypracujeme těsto. Z těsta postupně vykrajujeme srdíčka.
Poté přidáme zbytek surovin a vypracujeme hladké těsto lednice a po hodině rozválíne a vykrajujeme různé srdíčka
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně
Listové těsto rozdělíme na 2 části a vyválíme 2 pláty nožem podle šablony) vyřízneme srdíčka.
Listové těsto koupíme již rozválené a jen z něj vykrajujeme vykrajovátkem srdíčka.
Druhý den těsto na linecké cukroví vyválíme na pomoučněném vále a vykrajujeme různé tvary jako u klasického lineckého
Příprava pantoflíčků: Základ je z linecké těsta, vypracujeme Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme kuličky, které
Všechny suroviny pořádně zpracujeme a necháme těsto Poté těsto rozvalíme a vykrajujeme různé tvary.
Přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vypracované hladké těsto dáme do sáčku a necháme den
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z připraveného těsta poté vykrajujeme různé tvary,