Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
ingredience vložíme do mísy a ručně zpracujeme hladké těsto srdíčka, které přenášíme rovnou na plech.
Poté přidáme zbytek surovin a vypracujeme hladké těsto lednice a po hodině rozválíne a vykrajujeme různé srdíčka
Máslo postupně rozdrolíme a vypracujeme těsto. Z těsta postupně vykrajujeme srdíčka.
Listové těsto rozdělíme na 2 části a vyválíme 2 pláty nožem podle šablony) vyřízneme srdíčka.
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně
Listové těsto koupíme již rozválené a jen z něj vykrajujeme vykrajovátkem srdíčka.
Příprava pantoflíčků: Základ je z linecké těsta, vypracujeme Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme kuličky, které
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z připraveného těsta poté vykrajujeme různé tvary,
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z lineckého těsta vyválíme tenká plát a formičkou vykrajujeme
Přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vypracované hladké těsto dáme do sáčku a necháme den
linecké těsto Správný výběr surovin Aby bylo linecké Navíc je tato mouka vyvinuta přesně na míru těstům,
surovin vypracujte hladké a kompaktní světlé i tmavé těsto drť, lyofilizované ovoce Ať už světlé, nebo tmavé těsto