Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
ingredience vložíme do mísy a ručně zpracujeme hladké těsto srdíčka, které přenášíme rovnou na plech.
Máslo postupně rozdrolíme a vypracujeme těsto. Z těsta postupně vykrajujeme srdíčka.
Poté přidáme zbytek surovin a vypracujeme hladké těsto lednice a po hodině rozválíne a vykrajujeme různé srdíčka
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně
Listové těsto rozdělíme na 2 části a vyválíme 2 pláty nožem podle šablony) vyřízneme srdíčka.
Listové těsto koupíme již rozválené a jen z něj vykrajujeme vykrajovátkem srdíčka.
linecké těsto Správný výběr surovin Aby bylo linecké Navíc je tato mouka vyvinuta přesně na míru těstům,
surovin vypracujte hladké a kompaktní světlé i tmavé těsto drť, lyofilizované ovoce Ať už světlé, nebo tmavé těsto
Poté vypracujeme těsto a vyválíme na pomoučněném válu Z těsta vykrajujeme zajíčky, které dáme na plech a
Druhý den těsto na linecké cukroví vyválíme na pomoučněném vále a vykrajujeme různé tvary jako u klasického lineckého
rukama nebo v robotu, dokud se nevytvoří drobivé těsto Těsto zabalte do potravinářské fólie a nechte v lednici
Příprava pantoflíčků: Základ je z linecké těsta, vypracujeme Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme kuličky, které